piątek, 6 grudnia 2013

Świąteczny KONKURS od RuDzieNki

W ten MIKOŁAJKOWY dzionek chciałabym ogłosić ŚWIĄTECZNY KONKURS na bogato :)))) Dla wszystkich czytelników bloga wraz z wybranymi sponsorami przygotowałam 7 nagród w sam raz pod choinkę :)



1. Kolagenowy zestaw Collagen Colway Poznań (przykładowy zestaw)


2. Zestaw Herbat Smaczna herbata (przykładowy zestaw)


3. Niespodzianka od Myshka


4. Masaż od Regeneracja miejskie spa (Poznań)


5. Zestaw od SYS (przykładowy zestaw)

6. Bon na 50 zł od sklepu Biżuteria sportowa
 

7. Upominek pod tym szczęśliwym ufunduję ja, który wybiorę podczas mojej tygodniowej nieobecności ;-)

WARUNKI KONKURSU:

Polub strony sponsorów , w tym moją :)

Zostań publicznym obserwatorem bloga przez Google TUTAJ, Google + TUTAJ, lub Instagram TUTAJ , lub Zszywka  TUTAJ (aby mieć możliwość wygrania nagrody dodatkowej nr 7 )

Odpowiedz na pytanie: Co dla Ciebie oznaczają słowa: Magia Świąt ? - odpowiedz w 1-2 zdaniach !!!

Pod postem konkursowym zostaw komentarz:

Lubię jako: Imię i pierwsza litera nazwiska
Obserwuję - Tak - jako....... / Nie
Odpowiedź:
E-mail:

Informacje
- konkurs trwa na blogu www.inrudzienkasmind.blogspot.com od 06.12.2013 do 20.12.2013.
- wyniki konkursu - zostaną ogłoszone w ciągu 3 dni od daty zakończenia konkursu na blogu www.inrudzienkasmind.blogspot.com- Z osób, które spełnioną wszystkie warunki wybiorę zwycięzców


RUDZIENKA

36 komentarzy:

  1. Lubię jako: Sylvia B.
    Obserwuję - Tak- jako: sylviaaa100
    Odpowiedź: Magia Świąt oznacza dla mnie tajemniczą i pełną czaru rodzinną atmosferę, kiedy to życzymy sobie wszelkiej pomyślności i szczęścia.
    E-mail: sylviaaa100@interia.pl

    OdpowiedzUsuń
  2. Lubię jako Bernadetta B.
    obserwuję TAK jako bernadeta bomba
    Odpowiedź:Magia Świąt to radosny, niepojęty czas owiany boską tajemnicą i wreszcie radością z narodzin Dzieciątka. To rodzinne i spokojne dni, które dają wytchnienie i umacniają nasze więzi.
    E-mail:bernadetaaa@interia.pl

    OdpowiedzUsuń
  3. Lubię jako: Anna K.
    Obserwuję - Tak - jako anununu
    Odpowiedź: Magia Świąt - być może widzimy twarze naszych bliskich codziennie przy stole, jednak w święta barszcz smakuje inaczej, rozmowy są bardziej wciągające, a czas spędzony z bliskimi cieszy podwójnie. To taka "magia", która nie pozwala się gniewać na innych, choćby przez jeden wieczór.
    email: akuczun1@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  4. Lubię jako Ewa P.
    Obserwuję jako Travelling Milady( Life Good Morning)
    Odpowiedź: Magia świąt to dla mnie pokój w sercu, uśmiech na twarzach obcych ludzi, ciepło płynące z każdego gestu, bezinteresowna życzliwość, ogrom przebaczenia i czas cudów kiedy ludzie zaczynają patrzeć sercem, a usta milkną, dławiąc słowa nienawiści i przemieniając je w miłosną poezję.
    e-mail: ewa.traveller@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  5. lubię jako : K Usień
    lubie na zszywce jako: kaka_25
    Obserwuje : Karolina Usień
    Odp: Magia Świąt Wyjątkowy dzień raz w roku w którym każdy jest szczęśliwy. Za oknami jest śnieg a my możemy cieszyć się tą magią w ciepłym domu z kubkiem ciepłego kakao <3
    email: usia_12@onet.eu

    OdpowiedzUsuń
  6. Lubie na FB jako Agnieszka K...
    Obserwuje bloga jako Rincewind99
    (na Google+ jako Rincewind Kopalnia Różności)
    Odpowiedź: Blask świec, zapach igliwia, łagodna muzyka i uśmiechnięte oczy bliskich mi osób - to dla mnie magia świąt :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Obserwuję jako:kiciamakeup
    Lubię jako: Marta Łopacka Cierpiałowska
    Odpowiedź: Magia Świąt to dla mnie zapach mandarynek, uśmiechy dzieci,prezenty i najważniejsze że możemy ten czas spędzić razem.
    e-mail: kicia2409@interia.pl

    OdpowiedzUsuń
  8. Konkursowo tu u Ciebie :). Wow!

    OdpowiedzUsuń
  9. Lubię jako (FB): Live, eat, stay fit.
    Obserwuję- TAK (G+, publicznie) jako: Dominika Sadkowska (http://live-eat-stayfit.blogspot.com/)
    Insta: dee_goes_geeky
    Odpowiedź:
    Gwar, karp, choinka i gotowanie,
    to jest najkrótsze opisanie
    dni tych podniosłych istotności,
    kiedy to serca są pełne miłości,
    bo MAGIA ŚWIĄT TO WYBACZANIE.

    dominika.sadkowska@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  10. Lubię jako: Kasia Bieleń
    Obserwuję: Nie
    Odpowiedź: Magia Świąt to dla mnie obecność bliskich osób, rodzinny krąg i widoczna wszędzie wszechogarniająca miłość. Święta to magiczny czas, gdyż ich klimat sprawia, że łatwiej wybaczać, wyciągać pomocną dłoń i obdarzać miłością i pomocą.
    E-mail: kasia2006222@interia.pl

    OdpowiedzUsuń
  11. Lubię jako;Anna Firszt
    Obserwuję;Nie
    Odpowiedz;Magia Świąt hmm jak to pięknie ujęte :)Cała magia zaczyna się od kolacji i trwa przez całe święta :D :D ,bo przed to wyścig z czasem niestety -wszyscy pędzą,zdenerwowani ,kolejki ,przepychank i
    ania-f19@wp.pl .

    OdpowiedzUsuń
  12. Lubię jako: Asia Joanna
    obserwuję jako: Joanna Asia
    e-mail: asiabredlak@wp.pl
    odp.: Słowa Magia świąt oznaczają dla mnie to że w ten piękny czas (w wigilijną wieczerzę) spotykamy się z rodziną i wszyscy jesteśmy w zgodzie, nikt nie jest smutny , wszyscy są szczęśliwi. Zapomina się o szarej rzeczywistości tylko cieszy się sobą i tą jedyną w roku chwilą - to jest właśnie Magia świąt <3

    OdpowiedzUsuń
  13. Lubię na FB jako Żaneta B
    obserwuję -NIE
    email : zbarwikowska@wp.pl
    odp. Słowa - Magia Świąt oznaczają MAGICZNY CZAS, WIARĘ W CZŁOWIEKA W JEGO DOBRO UKRYTE POD PŁASZCZEM CODZIENNEJ BIEGANINY I ZNIECZULICY, TO ZAPACH PORANKU WIGILIJNEGO KTÓRYM PACHNIAŁ CHOINKĄ, PIEROGAMI,MAKOWCEM,TO UDANE DZIECIŃSTWO WIARA WIARA W LEPSZE!:)

    OdpowiedzUsuń
  14. Lubię na FB jako Agata S
    obserwuję -Aga Milutka
    e-mail aga9010@poczta.fm
    odp:Magia świąt to dziecięca wiara w Świętego Mikołaja, spokojna rozmowa z bliskimi przy kominku, a w tle melodia kolęd płynie, rozleniwiony telefon, zaspany budzik i śnieg, który nie jest utrapieniem.....

    OdpowiedzUsuń
  15. Lubię jako: Magda P.
    Obserwuję: Tak- jako Magda Pi
    Odpowiedź:
    Dla mnie Magią Świąt jest prawdziwa magia wigilijnego dnia.Kiedy ilość gotujących kucharek nie ma wpływu na smak potrawy, można się dogadać z wkurzającym kotem sąsiada i wcale nie przeszkadza Ci to, że jest -20 stopni na zewnątrz, bo wewnątrz czuje się spokój i nadchodzącą radość.

    email: trzy.slowa@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  16. Lubie jako.Elżbieta.W obserwuje -tak odp. Boże Narodzenie, święto pełne uroku, zwłaszcza gdy białe i śnieżne.Boże Narodzenie to święta bardzo radosne idługo oczekiwane przez całą mojma rodzinę.Współnie ubieramy choinkę i przystrajamy dom,potem nakrywamy pięknie stół i siadamy do kolacji wigilijnej.Składamy sobie życzenia dzieląc się opłatkiem.Świeta to okres kiedy kazdy ma czas dla swojej rodziny i nigdzie się nie śpieszy:) email truskaweczka254@interia.pl

    OdpowiedzUsuń
  17. Lubię jako Dorothy A
    Obserwuję jako Dorota Kalkowska
    odp: Magia Świąt to wpólnie spędzony czas z najbliższymi, w szczerej i dobrej atmosferze bez udawanej miłości i odczuwanie radości ze swojej obecności w tym gronie ;)
    mail;
    dorisek16@interia.pl

    OdpowiedzUsuń
  18. Lubię jako: Agnieszka R.
    Obserwuję: Tak (Google+)- jako: Agnieszka Roszyk
    Odpowiedź: Magia Świąt to dla mnie choinka, opłatek, prezenty, wigilijne tradycje tak mocno zakorzenione w polskiej religii i kulturze... Ale najważniejsze jest to, że łamiąc się opłatkiem przy wigilijnym stole wyrażamy tak wiele: miłość, pojednanie, przebaczenie oraz chęć bycia razem w zgodzie i przyjaźni - to jest istota i zarazem magia tych cudownych Świąt!
    e-mail: roszyka@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  19. Lubię jako: Iza P.
    Obserwuję (google+) jako : Iza Podsiadło
    Odpowiedź: Gdy nadchodzą święta, moją duszę napełnia radość, jest to dla mnie okres w którym wybaczam wszystkim tak jak inni wybaczają mi. Panuje ciepła domowa atmosfera, ludzie na ulicach życzą sobie wszystkiego co najlepsze.Czuję w powietrzu unoszące się dobro i życzliwość ludzi, Wszystko dopełnia tradycja wigilijna spędzona w gronie najbliższych a także bliskość ukochanej osoby u boku. Właśnie to wszystko według mnie składa się na magię pięknych świąt :)

    e-mail: iza.podsiadlo1@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  20. Lubię jako: Weronika K.
    Obserwuję na wszystkich oprócz Zszywki jako Zwyczajna mama, Weronika K
    Odpowiedź: Magia świąt to dla mnie oczekiwanie na narodziny Zbawiciela. Blask choinki. Zapach cynamonu i grzybów. 12 potraw, których nie da się przejeść ;) Melodia kolęd i dźwięk dzwoneczków. Biały puch za oknem i szczypiący w policzki mróz. Wypatrywanie pierwszej gwiazdki. Rodzinna biesiada. Łamanie się opłatkiem i wzajemna życzliwość. Uśmiech dla każdego. Wspólne kolędowanie i otwieranie prezentów. Ale najważniejsze - powitanie Bożej Dzieciny przy kościelnej stajence, ale i w swoim sercu...

    e-mail: weronika.konopelska@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  21. Lubię jako Katarzyna Wierzba
    Obserwuje jako Katarzyna Wierzba
    ODPOWIEDZ: Magia Świąt to dla mnie kalendarze Adwentowe, pierniki, kartki świąteczne, prezenty, listy do Mikołaja i Aniołka, ozdoby choinkowe, ubieranie choinki. Te zapachy, te kolory, ta atmosfera, ten czas…
    e-mail kaja350@vp.pl

    OdpowiedzUsuń
  22. Lubię jako Ela Rybicka
    obserwuję jako Ela Rybicka
    e-mail.ella19561956@wp.pl
    Magia Świąt to dla mnie radość,Chrystus się rodzi! świętujemy całą rodziną,stroimy choinkę,przyozdabiamy domy,wnętrza,dajemy sobie podarki,a także życzymy sobie zdrowia i pokoju dla wszystkich,Wam wszystkim życzę Wesołych Świąt

    OdpowiedzUsuń
  23. Lubię jako: Jeanne Chan
    Obserwuje jako: Blood Angel
    Email: jeanne211@wp.pl
    Magia świąt to dla mnie zapachy potraw czuć w całym domu, wigilijna wieczerza z bliskimi, obdarowywanie bliskich prezentami, cudowna atmosfera. Na dworze śnieg i zasypane drogi, a w domu cieplutko i milutko, a ja z ulubioną herbatą i kapciami na nogach ubieram choinkę. A w telewizji Kevin sam w domu, bo przecież bez niego nie ma świąt!

    OdpowiedzUsuń
  24. Lubię jako: Anita S
    Obserwuję jako: Mariska / Google + jako: Anita S.
    email: anitasadlo@interia.pl
    Odpowiedź: Magia Świąt to dla mnie chwile, którymi mogę się rozkoszować łącznie z rodziną, to czas, który mam dla siebie i najbliższych. To więzi, dzięki którym łączymy się jeszcze bardziej..

    OdpowiedzUsuń
  25. Lubię na FB jako: Paulina Twardowska
    Obserwuję jako ( Google +): CzujeTenRytm
    e-mail: pomalujmipokoj@tlen.pl
    Odpowiedź: Magia świąt to dla mnie czas spędzony wspólnie z rodziną.

    OdpowiedzUsuń
  26. Lubi na FB: Amelia JA
    obserwuję: vesp007er (vesper lizbark)
    email: vesp007er@o2.pl
    Odpowiedź:

    Magia Świąt to przede wszystkim rodzina,
    kolędy, tradycje oraz Wigilia.
    To czas wzajemnych czułości,
    dawania ludziom w prezencie miłości.

    OdpowiedzUsuń
  27. Lubię jako: Monika K
    Obserwuję: tak, na Google +, jako Monika K
    email: monika.klokosinska malpa gmail.com
    Odpowiedź:
    Magia Świąt to oczy rozszerzające się szerzej na widok pierwszego śniegu, sto lampek choinkowych w 10 kolorach, zapach pierników i mandarynek i coca coli, tandetne kolędy, które raz do roku wcale nie są tandetne. To najstarsza magia świata i kiedy zaczyna działać, człowiek nie jest już terminami w kalendarzu, porażkami, tłokiem w tramwaju, nie jest już dorosły i zmęczony, ma znowu dziesięć lat i jest wiarą w cuda i listem do świętego Mikołaja, jest nadzieją, radosnym oczekiwaniem i kiedy wyciąga rękę do nieba, koniuszki palców prawieżeprawie dosięgają pierwszej gwiazdki.

    OdpowiedzUsuń
  28. Of course, what a great site and informative posts, I will add backlink bookmark this site? Regards, Reader.
    jeux de motos

    OdpowiedzUsuń
  29. LUBIĘ NA FB JAKO--- Kasia Andrzej C...
    obserwuje jako: Kaśka
    emeil: kati214@op.pl
    magia świąt to cała rodzinna i przemiła atmosfera rodzinna nie do opisania.

    OdpowiedzUsuń
  30. Lubię na FB jako Mariola W.
    obserwuję jako Mariola
    e-mail : mariola.wisnie[małpa]gmail.com

    Magia Świąt to magia kontrastów.. Cichej nocy i rozśpiewanego kolędami domu, chłodu za oknem i gorących serc rodziny, grochu i kapusty, podniosłości chwil i kulinarnej rozpusty :)

    OdpowiedzUsuń
  31. wooow ale boski konkurs ;)
    Zapraszam również do mnie na bloga ;) www.ilonastejbach.blogspot.com
    Jeśli obserwujesz? Napisz, a na pewno z miłą chęcią zrobię to samo ;)

    OdpowiedzUsuń
  32. Lubię jako: Madzia T.
    Obserwuję - tak - jako: Lena
    Odpowiedź:
    Magia świąt dla mnie zamyka się w trzech słowach i zjawiskach niezwykle magicznych:
    Rodzinie, prezentach i wszechobecnym szczęściu odbijającym się w uśmiechach prześlicznych!
    Nic więcej oprócz tego nie jest mi potrzebne w święta do bycia kobietą spełnioną,
    wystarczy się wyluzować, nie stresować i spędzić ten czas jak bajkę wymarzoną! :)
    Email: anioolek007@interia.pl

    OdpowiedzUsuń
  33. Lubię jako Marta D.
    obserwuję jako dobiezka
    Odpowiedź: Magia świąt to dla mnie chwila spokoju, ucieczka od codziennych obowiązków i radosne spędzanie tego czasu z rodziną. To również wyjście na długi spacer po świątecznym obżarstwie :D, na który w tym codziennym pędzie tak bardzo brakuje mi czasu. :)
    E-mail:dobiezka@o2.pl

    OdpowiedzUsuń
  34. Lubię jako Wioleta R.
    Obserwuję jako Princessa Egoistka
    Odpowiedz: Magia świąt to dla mnie wyjątkowy czas w roku który sprawia, że ludzie są dla siebie lepsi, stajemy się dla siebie bliżsi, bardziej życzliwi. Czynimy to całkiem podświadomie, szukając ciepła i radości, uciekamy od smutków i codziennych trosk. Wybaczamy i pragniemy wybaczenia.

    E-mail: wiola606@vp.pl

    OdpowiedzUsuń
  35. Im still learning from you, while Im making my way to the top as well. I definitely enjoy reading everything that is written on your blog.Keep the aarticles coming. I loved it!
    Badminton Games

    OdpowiedzUsuń
  36. Hej. Były już wyniki? Bo coś nie mogę ich znaleźć.

    OdpowiedzUsuń